Nødt eller sannhet

Det mest spennende spillet med venner!

Scan icon Skann meg

Last ned den gratis Nødt eller sannhet-appen for iOS og Android. Oppdag 1 000+ spørsmål!

Screenshot Nødt eller sannhet app
Screenshot Nødt eller sannhet app
Screenshot Nødt eller sannhet app
Screenshot Nødt eller sannhet app
Screenshot Nødt eller sannhet app

Last ned den offisielle appen 😍

Nødt eller sannhet app icon

Nødt eller sannhet

For iPhone og Android

Klar for en blanding av humor og spenning? Det finnes knapt et spill mer ikonisk enn "Nødt eller sannhet"!

Enten du ønsker å bryte isen eller gjøre båndet sterkere mellom venner, "Nødt eller sannhet" (også kjent som Truth or Dare) har noe for enhver smak. Gjør deg klar til å dykke inn i dette eldgamle spillet som fengsler spillere over hele verden!

Spill "Nødt eller sannhet" online

På markedet for et spill som er underholdende, uforutsigbart og spennende? Du har kommet til rett sted! Vårt "Nødt eller sannhet" nettspill garanterer timer med latter og uforglemmelige minner.

Glem alt om å prøve å tenke på spørsmål og våge på stedet; appen vår har dekket deg. Med over 1000+ spørsmål og våger på tvers av ulike kategorier, vil du aldri gå tom for morsomme og krydrede utfordringer og spørsmål.

Og den beste delen? Du kan spille det når som helst, hvor som helst, med hvem som helst - alt du trenger er en internettforbindelse!

Last ned appen vår på eller spill direkte på nettsiden vår, og la de gode tidene rulle!

Last ned for iPhone Last ned for Android
Spill online

Slik spiller du "Nødt eller sannhet"

Å spille "Nødt eller sannhet" er enkelt. Det eneste du trenger er minst to spillere og en vilje til å ha det gøy. Her er en rask oversikt over spillet:

1. Samle spillerne dine

Kom sammen med venner, familie eller til og med nye bekjentskaper for å spille "Nødt eller sannhet". Du kan ha så mange spillere du vil – jo flere, jo bedre!

2. Bestem hvem som går først

Du kan velge en tilfeldig spiller som skal gå først eller komme opp med en morsom måte å avgjøre. Du kan for eksempel tegne sugerør eller spille "stein, papir, saks."

3. Nødt eller sannhet?

Den første spilleren velger enten Nødt eller sannhet. Hvis de velger sannhet, må de svare ærlig på et spørsmål. Hvis de velger å våge, må de fullføre en utfordring gitt til dem av de andre spillerne.

Hvis du spiller med appen vår: Du trenger ikke bekymre deg for å komme med spørsmål eller våge. Vår app vil generere dem for deg!

4. Svar sannferdig eller fullfør vågen

Spilleren som valgte enten Nødt eller sannhet må nå fullføre oppgaven de har fått. Hvis de nekter, kan de få en straff, for eksempel å ta et skudd.

5. Fortsett å spille

Etter å ha fullført oppgaven sin, får spilleren velge en annen spiller til å gå videre. Eller spillet kan fortsette med klokken.

Du kan spille så mange runder du vil eller angi et spesifikt antall runder før du starter spillet.

“Nødt eller sannhet" spillereglene

Å gjøre Nødt eller sannhet til en flott opplevelse for alle spillere er avgjørende! Derfor er det best å sette opp noen grunnregler på forhånd:

1. Diskuter på forhånd hva som er forbudt: Før du starter spillet, er det viktig å diskutere med alle spillere hvilke emner eller våger som er forbudt. Dette vil sikre at alle føler seg komfortable og trygge ved å delta i spillet.

2. Vær respektfull: Ikke still spørsmål eller gi utspill som kan støte eller såre andre. Hvis noen nekter å svare eller tørr, respekter avgjørelsen deres. Ikke press dem eller gjør narr av dem.

3. Ikke kyss og fortell: Det som skjer i spillet forblir i spillet! Ingen utenfor spillet har rett til å vite hva som skjedde.

4. Hold det trygt: Ikke gi våger som potensielt kan skade noen fysisk eller følelsesmessig. Sikkerhet bør alltid ha høyeste prioritet.


Variasjoner av Nødt eller sannhet

Ønsker å krydre det Nødt eller sannhet tradisjonelle spillet? Det er mange måter du kan gjøre dette spillet enda mer spennende og utfordrende på. Og vi klandrer deg ikke!

Dette spillet har eksistert i lang tid, dets rike og fascinerende utvikling sporer sine røtter tilbake til den eldgamle sivilisasjonen. Lær det ikoniske historien til Nødt eller sannhet og hvordan det ble et hovedspill for alle aldre!

Her er noen kreative nye spilleregler for å gjøre kvelden din til en sprø spillkveld:

1. Pick-Your-Dare-regelen

Hvis noen ikke liker den første vågen de får, kan de be de andre spillerne om å gi dem tre alternativer. Av de tre må de velge en våge å fullføre.

Den som plukker ut skal sørge for at det er trygt og ikke støtende. Spilleren har da rett til å nekte en dare om nødvendig!

2. Sannhet eller Drikk

I denne varianten, i stedet for å velge Nødt eller sannhet, kan spillerne velge mellom å svare på et spørsmål eller ta et skudd! Dette kan gjøre spillet enda mer vågalt og være en fin måte å live opp atmosfæren på.

Husk: bare personer i lovlig alder for alkohol bør delta i denne varianten. Så sørg for å dobbeltsjekke alles alder før du spiller!

Klar til å ta spillekvelden til neste nivå? Utforsk en detaljert guide til Sannhet eller Drikk spill med tips, regler og kreative vendinger for en livlig og hyggelig stund med venner.

3. Den uunngåelige våge 😈

Vil du ha en skikkelig utfordring? I denne varianten må spilleren fullføre vågen som er gitt dem uten å vite hva det er på forhånd. Dette legger til et ekstra nivå av mystikk og spenning til spillet!

Sørg selvfølgelig for at Inescapable Dare er trygg og ikke støtende for noen i gruppen. Ha det gøy!

4. Snurra flaskan

I stedet for å bare vente til det er din tur, lar du en flaske gjøre jobben! Flasken snurrer rundt, og personen den stopper foran må velge mellom Nødt eller sannhet.

Lurer på hvordan man spiller Snurra flaskan som en proff? Dykk ned i en omfattende guide med eksperttips, regler og unike varianter for en livlig og hyggelig spillkveld.