Nødt eller sannhet for par og uskikkelige voksne

Er du i humør for heite sannheter og sexy utfordringer? Forfør partneren din til å spille den heiteste og mest sexye versjonen av nødt eller sannhet, Bare for voksne! 💋 (18+)

Sexy, spennende & intimt

Trodde du at Nødt eller sannhet bare var et spill for ungdommer som vil se hverandre gå på trynet? Tenk om igjen. Det er også perfekt for par som vil prøve noe nytt. Det er en gøy og sexy måte for å komme i stemning til noe litt mer spennende enn den 20ende reprisen av Friends på Netflix.

Så kast vekk fjernkontrollen, få den late rumpa di opp fra sofaen, og forbered dere på noen avslørende spørsmål og uskikkelige utfordringer! Om du ikke var klar over de hemmelige begjærene til partneren din før nå, kommer du garantert til å vite om de etter dette spillet. Og kanskje du får en forsmak av de også. Du vet aldri hva kvelden vil føre med seg! 🔥

Spill med partneren eller flørten din

Kanskje du allerede vet hvordan man spiller Nødt eller sannhet: den normale versjonen i alle fall. Men å spille det med parteren eller flørten din tar spillet til et helt nytt og spennende nivå.

Akkurat som den vanlige versjonen, kan du spille sexy Truth or Dare med bare 2 personer, eller som en større gruppe. Det kommer an på hvor uskikkelig du vil at ting skal bli. Først og fremst vil dere bli enige om hvem av dere som får starte spillet.

Er du den som får starte? Da må du velge mellom å svare ærlig på et spørsmål eller å gjennomføre en heit utfordring. Du kan også la en vri av flasketuten peker på få bestemme hvem som først skal bli utsatt for sexy spørsmål og utfordringer!

Dristige Sannhet spørsmål!

Har du noen gang følt deg for sjenert til å spørre partneren din om hvilke sex-fantasier de har? Ikke nå lenger! Fordi dette spillet er en perfekt mulighet til å komme over pinligheten. Disse intime spørsmålene vil røpe alle sexy hemmelighetene du har dødd etter å vite.

Tror du dere allerede vet alt om hverandre? Fordi dere har vært sammen i typ tusen år? Til og med ektefeller har hemmelige skuffer i tankene sine, reservert for spennende fantasier. Det er aldri for sent å lære om dem!😏

La oss ikke hoppe i det helt enda … og la oss fokusere litt på reglene. Er det din tur? Og valgte du ‘sannhet’? Da må du svare ærlig på et spørsmål. Vær forberedt på dristige spørsmål, for ingen vil høre om det første kysset ditt i syvende klasse. Og å lyve er ikke et valg. Vel, du kan prøve å lyve … men det ødelegger selvsagt moroa med spillet.

Liste med Sannheter

Vi har samlet noen sexy og uskikkelige Truth or Dare spørsmål for dere nedenfor!

Føler du deg veldig ukomfortabel med å svare på et spørsmål? Husk at du alltids kan spør om å få et annet.

Vil du ha flere spørsmål? Sjekk vår gratis Nødt eller sannhet app.

Sexy & avslørende Nødt

Har du noen gang hatt lyst til å spørre partneren din om å gjøre noe, men skydd unna fordi du ikke var sikker på om de ville like det? Utfordringene i denne sexy versjonen av Nødt eller sannhet vil uten tvil øke temperaturen til en spennende kveld!

Glem å spørre hverandre om å spise noe ekkelt, rape alfabetet eller danse rundt i stua… Vel, med mindre du vil danse et forførende lite nummer kliss naken. 🤭

Disse utfordringene vil garantere noen heite øyeblikk! Men først: reglene. Er det din tur? Og valgte du ’nødt’? Da må du gjennomføre oppgaven eller utfordringen som du ble gitt. Ikke gjør noe du ikke er komfortabel med. Men ikke nøl for tidlig, hvem vet hva som kan skje når du overkommer blygheten!

Liste med utfordringer

Vi har samlet noen sexy nødt eller sannhet utfordringer til deg nedenfor!

Spille online versjonen 💋

Du kan finne over 1.000 flere sexy spørsmål og dristige utfordringer i vår gratis app for iOS og Android. Gi den en sjanse!

Last ned for iPhone Last ned for Android
Spill online

Sexy tips og variasjoner!

Prøv en av disse sexy tipsene og variasjonene av Nødt eller sannhet:

  1. Er du i et langdistanse-forhold? Det kan være vanskelig. Men det kan fortsatt føre til noen sexy sammentreff likevel. Prøv å spill Nødt eller sannhet over Skype eller FaceTime. Å se partneren din gjøre en striptease vil garantert krydre forholdet i ensomme øyeblikk!

  2. Merker du at en av spillerne alltid velger det tryggeste, ‘Sannhet’? Frykt ikke lenger. I denne versjonen av spillet, kan ikke spillerne velge mellom ‘Nødt’ eller ‘Sannhet’. Istedenfor, byttes det mellom de to. Dette betyr at alle får sine øyeblikk!

  3. Ingen vil starte ved å være kliss-naken. Det morsomme ved spillet er å øke temperaturen sakte og å bygge opp stemningen. Så spar de mest skitne spørsmåla og utfordringene til senere, når dere føler dere litt mer varme!

  4. Vil du øke spenningen i spillet litt? Da bli enige om å ikke røre hverandre før et spesielt punkt i spillet. Spørsmålene før det punktet bør handle om hva dere vil gjøre med hverandre. Og utfordringene bør handle om å flørte med hverandre helt til suget etter å røre ved hverandre blir for stort til å holde ut.

Truth or Dare spørsmål video

Alltid føl deg komfortabel

Det er en regel som alltid burde gjelde i alle Nødt eller sannhet spill, og spesielt i denne versjonen hvor du kan føle deg sårbar til tider: du skal aldri føle deg presset til å gjøre ting som du ikke har lyst til.

Er du ukomfortabel ved å svare på et spørsmål eller gjennomføre en utfordring? Bare spør etter en ny en, det er absolutt ingen skam.

Og husk at det er alltid lurt å bli enige om noen grunnregler før dere starter spillet, slik som:

Vi håper at dere har en uforglemmelig spillekveld sammen!

Last ned den offisielle appen 😍

Nødt eller sannhet app icon

Nødt eller sannhet

For iPhone og Android