Nødt eller sannhet for barn og ungdom

Nødt eller sannhet er det morsomste spørsmål-spillet å spille med venner og familie. Å gjøre allslags kule utfordringer og snakke om hemmeligheter! Se denne listen med morsomme Truth or Dare spørsmål, laget bare for deg.

Innledning

Nødt eller sannhet er ikke bare ment for voksne. Barn har også mye moro med å spille dette spennende spillet! Det vil definitivt skape noen spennende øyeblikk. Det er èn ting å se vennene dine på skolen. Og det er en veldig annen ting å se hverandre spise en skje med chilisaus eller danse fugledansen. Bare for å nevne et par veldig flaue utfordringer!

Vil du spille det med foreldre? Prøv det, dere vil ha det så gøy! Barn får muligheten til å stille foreldrene sine allslags nysgjerrige spørsmål. Og foreldre får dykke litt dypere inn i tankene til sine tenårings-monstre. Masser av moro er garantert.

Så ikke nøl med å samle alle for en herlig spillekveld. Dere kommer definitivt til å lære mange overraskende ting om hverandre. Alt dere trenger er vår Nødt eller sannhet app. Den er fylt til kanten med morsomme, utfordrende og barnevennlige spørsmål og utfordringer. Det kan ikke gå feil, lover!

Hvordan blir Truth or Dare spilt?

De grunnleggende reglene for å spille Nødt eller sannhet er enkle. Dette er de fem stegene:

  1. Sett opp spillet. Spillet krever minst tre spillere. Det er ingen grense på hvor mange personer som kan spille. Vil du spille med en stor gruppe venner og familie? Greit, ingen problem! Vil du at omgivelsene skal være mer intime med en liten gruppe av nære venner eller familien? Det går også fint. Bare sørg for at alle føler seg tilpass og er enige om hvilke spørsmål og utfordringer som ikke er lov å stille.

  2. Bestem hvem som får starte. Velg noen som har lyst til å starte spillet. Skal du starte spillet? Eller skal noen andre?

    Dere kan også la en tomflaske bestemme hvem som får starte. I så fall, den yngste spilleren starter spillet ved å snurre flasken. Flasketuten vil da peke på personen som starter.

  3. Start Nødt eller sannhet! Personen som flasketuten peker på får spørsmålet: “Nødt eller sannhet”? Denne spilleren må velge mellom å svare ærlig på et spørsmål eller å gjennomføre en utfordring. De andre spillerne bestemmer et morsomt spørsmål eller en utfordring. Se listen vår med morsomme og utfordrende spørsmål og utfordringer nedenfor!

  4. Den neste spilleren. Spillet fortsetter med den neste spilleren etter spørsmålet har blitt besvart eller utfordringen har blitt gjennomført. Gruppen får lov til å bestemme rekkefølgen av spillere. Tar dere hver sin tur i en sirkel, eller kan den nåværende spilleren velge neste spiller, eller lar dere flasketuten bestemme hvem som skal være nestemann?

  5. Leter du etter inspirasjon? Da kan du prøve vår fantastiske app! Du kommer til å finne over 1.000 spørsmål og utfordringer i den brukervennlige app’en vår for iPhone og Android. 👇

Last ned for iPhone Last ned for Android
Spill online

Morsomme sannhet spørsmål

Om det er din tur og du velger ‘Sannhet’, må du svare ærlig på ett spørsmål. Vær forberedt på noen flaue spørsmål, for ingen vil la deg slippe lett unna! Det er imidlertid ikke lov å lyve. Vel, du kan prøve å lyve, men det vil ødelegge moroa med hele spillet.

Vi har samlet noen morsomme og avslørende spørsmål for deg nedenfor:

Dersom du virkelig ikke har lyst til å svare på et spørsmål fordi det er for personlig, og du ikke føler deg komfortabel, du kan alltids be om et nytt spørsmål. Vil du ha flere spørsmål? Sjekk ut vår gratise Nødt eller sannhet app.

Gode Utfordringer for barn

Dersom det er din tur og du velger ’nødt’, må du gjennomføre en oppgave eller utfordring. Igjen, ikke gjør noe du ikke er komfortabel med. Du vil selvfølgelig ikke sky unna alle utfordringer du får. Men husk at du kan alltids spør om en ny utfordring dersom du er for ukomfortabel med den første. Prøv å behold spillet gøy for alle, uansett alder!

Vi har samlet noen spennende utfordringer for alle våghalsene der ute:

Spill online versjonen ✨

Utforsk over 1.000 flaue spørsmål og morsomme utfordringer i den artige app’en vår for iPhone og Android. Gi den et forsøk!

Last ned for iPhone Last ned for Android
Spill online

Variasjoner av spillet

Det er mange forskjellige måter å spille dette spillet på. Du kan tilogmed komme på nye regler selv. Om du vil ha en ny vri på det tradisjonelle spillet, her er noen alternativ:

Redd for en nødt?

Se for deg at noen feiger ut av en utfordring som har blitt gitt. Det er mulig, noen har grenser for hvor tøffe de er. Du lar dem ikke gå uten videre, men resten av spillerne kommer på en utfordring hver. Den som feiget ut får da velge en av disse nye utfordringene.

Spørsmål og en nødt!

En del spillere er redd for å velge ’nødt’, så de velger hele tiden bare ‘sannhet’. Ikke nå lenger. I denne versjonen av spillet kan ikke spillerne velge mellom nødt eller sannhet, men det bytter mellom de to for hver runde. Det er ingen vei ut av denne!

Truth or Dare spørsmål video

Alltid føl deg trygg

Der er en regel som alltid burde gjelde i Nødt eller sannhet: du skal aldri føle deg presset til å gjøre noe som du ikke vil. Er du ukomfortabel med å svare på et spørsmål eller gjennomføre en utfordring? Bare spør om en ny en.

Og husk at det er alltid lurt å bli enige om noen grunn-regler før man starter spillet, slik som:

Vi håper dere har det gøy med å spille dette spillet!

Last ned den offisielle appen 😍

Nødt eller sannhet app icon

Nødt eller sannhet

For iPhone og Android