Episke Nødt eller sannhet filmer å se nå

Dykk inn i en verden av risiko og fare med Nødt eller sannhet filmer som utfordrer grensene for moral og fornuft. Utforsk de psykologiske dybdene i disse filmene og opplev de intense vendingene som vil holde deg på kanten av setet ditt!

Filmer og Truth and Dare: en perfekt kombinasjon for en morsom kveld. Hvis du er en fan av dette klassiske spillet og planlegger en filmkveld med venner, sett noen av disse må-se Nødt eller sannhet filmer på listen din!

Enten du er i humør for en klassisk thriller eller noe mer moderne, har disse filmene alt. Så gjør popcornet ditt klart og dykk inn i den ultimate Truth or Dare opplevelsen!

Hva handler filmen Truth or Dare om?

Truth or Dare er en skrekkfilm om en gruppe studenter som blir involvert i et dødelig spill av Truth or Dare. Den følger Olivia (Lucy Hale), vennene hennes og en mystisk fremmed mens de alle blir involvert i spillet.

Etter hvert som innsatsen øker, må de svare på stadig vanskeligere og farligere spørsmål eller utføre livsfarlige våger. Noen spørsmål og våger inkluderer å fortelle en venn om en utro partner, sette fyr på en person eller drepe noen.

Gjennom filmen må Olivia og vennene hennes konfrontere sine mørkeste hemmeligheter og møte frykten for å overleve spillet. For hvis de ikke gjør det, er døden det eneste utfallet.

Med vendinger underveis vil denne filmen holde deg på kanten av setet. Er du modig nok til å ta utfordringen med Truth or Dare? Så gjør deg klar for en natt med spenning og frysninger med denne filmen du må se!

Hvor kan jeg se filmen Truth or Dare?

Filmen er tilgjengelig på ulike strømmetjenester, avhengig av din region. Truth or Dare kan streames på Netflix, Amazon Prime Video, iTunes, Google Play Movies & TV, Vudu, YouTube Movies og andre tjenester.

Så ta med vennene dine og se hvem som er modig nok til å ta den ultimate utfordringen!

Truth or Dare filmbesetning

Denne filmen har en stjernespekket rollebesetning. Denne talentfulle mengden av skuespillere bringer karakterene til live, og gjør denne filmen til en enda mer intens opplevelse. Rollelisten er som følger:

Besetningen i denne filmen er imponerende og talentfull. Så hvis du leter etter en fantastisk gruppe skuespillere for å bringe din Truth or Dare opplevelse til live, trenger du ikke lete lenger! Denne rollebesetningen vil holde deg på kanten av setet for en natt med spenning og frysninger.

Filmer som Truth or Dare

Kan ikke få nok av Truth or Dare? Her er noen andre filmer du kan se hvis du ser etter filmer med lignende elementer:

1. Nerve (2016)

I Nerve er en hardtarbeidende videregående senior lei av å være så seriøs hele tiden. Da vennene hennes presset henne til å spille nettspillet Nerve, registrerte hun seg bare for moro skyld. Spillet viser seg å være en uhyggelig versjon av Truth or Dare, der folk deltar som "spillere" eller "seere"'.

Etter hvert som spillet skrider frem, blir spillerne avhengige av spenningen i denne farlige konkurransen med en fremmed, som utfordrer dem til å ta skumlere, mer risikable og farligere våger enn de forrige. Hvis de lykkes, vinner de penger og popularitet. Men hvis de taper…

Historien om Nerve er gripende, og holder deg hektet fra start til slutt.

2. Fordelene ved å være en veggblomst (2012)

Har du noen gang følt at du ikke tilhørte? Hvis du er tenåring, føler du det sannsynligvis en million ganger om dagen. Det samme gjør Charlie (Logan Lerman), hovedpersonen i denne sjarmerende og dyptfølte tilpasningen av den bestselgende romanen av Stephen Chbosky.

I et desperat forsøk på å komme seg gjennom videregående, plages han av skyggene fra fortiden sin og sin tafatthet. Lykken hans snur når han blir 'adoptert' av den karismatiske, noe flassete og ekstravagante Patrick (Ezra Miller) og hans nydelige stesøster Sam (Emma Watson).

Men vil Charlie noen gang komme til fred med sine indre demoner? Denne voksende historien er et must-se for alle som noen gang har følt seg som en utstøtt.

3. Ville du heller (2012)

Would You Rather er en psykologisk skrekk-thriller som følger Iris (Brittany Snow) når hun går med på å delta i et livsfarlig spill av Would You Rather for å hjelpe broren. I dette spillet må hun velge mellom to grufulle alternativer: torturere en annen person eller bli torturert.

Etter hvert som spillet skrider frem, blir flere liv viklet inn i dette grusomme spillet, og det blir snart klart at ingen kan slippe uskadd. Med uventede plottvendinger og en skummel spillmester, vil Would You Rather garantert la deg skjelve i frykt.

Disse filmene vil garantert gi deg en natt med spenning og frysninger. Så ta popcornet ditt, sett deg godt til rette og forbered deg på en spennende filmkveld!

Ferdig med å se? Begynn å spille!

Nå er det på tide å oppleve dette skumle og morsomme spillet selv! Inviter vennene dine til å komme over for et svært underholdende spill Truth or Dare på nettet (uten de dødelige konsekvensene, selvfølgelig).

Med dette online spillet, glem å komme med spørsmål og våge på stedet; appen vår har dekket deg. Med over 1000+ spørsmål og våger på tvers av ulike kategorier, vil du aldri gå tom for morsomme og krydrede utfordringer.

Last ned vår gratis "Truth or Dare"-app nå, eller spill direkte på nettstedet vårt!

Last ned for iPhone Last ned for Android
Spill online
Bla gjennom alle artikler